Pridružen/-a: Wed Mar 2006 13:15 Prispevkov: 46 Kraj: ljubljana
Objavljeno: Tuesday, Nov 13, 2007 14:45 Naslov sporočila: Izdelava layout-a za prednjo plosco
Zdravo!
Moje ohisje mi spet ne da miru; na sprednjo plocso gresta poleg ostalega dva preklopnika, eden ima 3, drugi pa 6 preklopv. Za to moram narediti skalo s stevilkami.
Graver pravi da je najbolje delati v Corelu, ker se tako najbolje gravira. Zanima me ali je kdo kaj takega ze delal. Zaenkrat mi je uspelo narediti vse ostale napise, le skala mi dela tezave; narediti krog in na zunanji rob dati stevilke pod tocno dolocenimi koti (30 in 15 stopinj).
Ali mi kdo pri tem lahko pomaga? Res ne vem kako naj se lotim. Krog znam narediti, me pa muicijo stopinje...
Objavljeno: Tuesday, Nov 13, 2007 15:03 Naslov sporočila:
Če ti Corel tega ne omogoča (ne vem natančno, ker sem ga rabil le nekaj malega pred par leti) pa nariši to recimo v autocadu in potem to prenesi v obstoječo risbo v Corel. Ta opcija sigurno obstaja. Oziroma kakšna podobna kombinacija z podobnimi grafičnimi programi.
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu You cannot attach files in this forum